fav'aaah quotes.

‎”Da smo bili srećni, shvatićemo tek kad nam se dogodi kakva nesreća. Vrednost i važnost zdravlja otkrićemo tek kad se razbolimo. Mi umemo ili da želimo sreću ili da je se sećamo” (D.R.)

Cant fucking deny all those wonderfull times we had. But my mind is the one that fucks me, making them even better. And i hate it. More then you. More then her.(ME)

‎Trebalo bi ubijati proslost sa svakim danom sto se ugasi. Izbrisati je, da ne boli. Lakse bi se podnosio dan sto traje, ne bi se mjerio onim sto vise ne postoji. Ovako se mijesaju utvare i zivot, pa nema ni cistog sjecanja ni cistog zivota. Dave se i osporavaju, neprestano. (Meša Selimović)

Ona se, slučajno, udala osmnaestog maja osamdeste… Da se udala za mene, verovatno bih, kao pravi muž, ponekad i zaboravio taj datum. Ovako, zapamtio sam ga zauvek. (Balašević)

The best thing about a picture is that it never changes, even when the people in it do. (Andy Warhole)

zvuči i pomalo bolesno, ali se teško naviknuti na ljubav, dostojanstvo, povjerenje – ako si cijelog života bio lišen toga, pa si sam u sebi stvorio jednu životinjsku predstavu da je tvoje bivstvovanje samo tvoje i da je važno preživjeti, a da su emocije samo teret kojeg se moraš otarasiti. (Dario Džabić)

Laßt uns niemals der Pflicht vergessen, welche wir auf uns genommen haben. (Hitler)

People die of common sense Dorian. Of a one lost moment at a time. Life is a moment. There is no hereafter. So make it burn always with the hardest flame. (Dorian Gray)

If you want your lips to look nice, all you have to do is to talk nice words. (Audrey Hepburn)

I am just a worthless liar. I am just an imbecile.
I will only complicate you. Trust in me and fall as well.
I will find a center in you. I will chew it up and leave.
I will work to elevate you, just enough to bring you down. (Tool)

Sometimes I think I was born backwards. You know came out my mum the wrong way. I hear words go past me backwards. The people I should love I hate, and the people I hate.. *..got overdosed.* (Effy, Skins)

You don't love me. You don't know me. You love who you think I am. If you knew me, you wouldn't love me. And don't try to pretend you know me, because I don't even know myself. (Eddie Vedder, Pearl Jam)

Kasno je sjecanja, uzalud se javljate. Nemocne su vase moci, beskorisne vase utjehe i podsjecanja na ono sto nije bilo, nije ni moglo da bude. A uvijek je lijepo ono sto se nije ostvarilo! Vi ste varka koja radja nezadovoljstvo, varka koju ne mogu i ne zelim da otjeram, jer me razoruzava i tihom tugom brani od patnje. (Mesa Selimovic)

U najjezivijoj noci, mene plasi jedna pomisao… Da smo mogli nikad se ne sresti. (Jesen u New York-u)

Kad sami sebi nedostajemo nedostaje nam sve (Goethe)

Marihuana = trava koja, kako tvrde, može da prouzrokuje znatno veću sreću od djeteline sa četiri lista.

‎I love sleep. My life has a tendency to fall apart when I am awake, you know? (Ernest Hemingway)

2 komentara

Komentariši