ja sam ba nezrela

i kontam se ono malo uozbiljit.

13 komentara

 1. ma naći poštenu osobu, to je umjetnost. ne mislim sad da te nesto haman pazi ovo ono, vec da ima neke osnovne moralne standarde – to je dovoljno, al lol, znas da toga ima sada. i pored sve moje (nase hajde) zajebancije se opet trazi takva osoba. sve pored toga je nemoralna zajebancija, ole 😀 joj čuj mene ćafira..al tako ti je 😀

 2. “…odgurnem osobe do kojih mi je stalo, i koji redovno, kao po nekom kodeksu, odlaze.”, tu smo iste 🙂
  Ti se ne mozes ponasati kako drugi zele.
  Tvoja nezrelost je dio tvog (naseg) odrastanja. Ako to drugi prihvate odlicno, ako ne, nikom nista. Ljudi moraju shvatiti da sve dolazi u svoje vrijeme.
  Znas kako se nasmijemo na dogodovstine iz 7/8 raz.? I onda kazemo:”Kako smo bile nezrele itd.” Svaki period u covjekovom zivotu nosi kakvu takvu nezrelost. Niko nije savrsen.
  I da, naci idealnu osobu to je prosto nemoguce. Zbog toga je vrijeme da prestanemo traziti savrsenstvo. Ta potraga glasi “Nemoguca misija”. Ono sto trebamo uraditi je pustiti da savrsenstvo pronadje nas. Tada cemo znati da je to to.
  I BeatriSSo moja, JEDAN SE OTEG'O DRUGI SE PROTEG'O, kao sto bi rekli u narodu :D:D:D

 3. ono mi nešto bijahu previše za ovako javnog izlaganja. 🙂

  @animahl: Ah, nek sam ja tebe nasmijala, pa nek sve propadne. 😛

  @smiraj: Jelde

  @cika clairvoyant: Ćafire. Život je umjetnost. 😛 Sjećaš se? XD

  @elady: Eh, da nam se sad vratit u onaj sedmi. Kad si mi, drugi dan, nakon što sam te upoznala doletjela sva sretna, kad nisi mogla da kazes od uzbudjenja da smo rodice. XD i onda avanture, koje su bile neizbjezne. ali i sastavnio dio naseg odrastanja, kojeg cemo se vjecito sjecati. tih davnih minulih vremena. ehh.

Komentariši